Rólunk

Szenvedélyünk a tervezés – a folyamat, melynek során a megbízói igények, az épített és természeti környezet, szellemi örökségünk, műszaki és design ismereteink és képességeink összességéből a kivitelező kezei között születik meg az építészeti alkotás, mely hosszú évekre megváltoztatja környezetét. Minden munka új kihívás, mindig tanulunk, fejlődünk. Célunk, hogy maradandó értéket alkossunk, legyen szó lakóházról, óvodáról, iskoláról, orvosi rendelőről, vagy bármilyen izgalmas kihívásról.

Munkatársaink

Bártfai-Szabó Gábor
okl. építészmérnök,
vezető tervező

Bártfai-Szabó Orsolya
okl. építészmérnök,
tájépítész

Horváth Zoltán
okl építészmérnök, informatikus mérnök

Emberi munka légkört teremtünk, embertelen jó munkákkal, mindezt jó emberek társaságában.

Hargitay Zsófia
építőművész, vizuális művészettanár

„A barátság akkor születik meg, amikor egy ember így kiált a másikhoz: Nahát! Te is? Azt hittem egyedül én vagyok ezzel így…”

Pap Mariann
okl. építészmérnök
.

Papp Zsombor
okl. építészmérnök

Minden nap jó érzés egy olyan irodába bejárni, ahol barátságos a légkör, barátságosak a kollégák, és a közös munka során az építészet minden területébe betekintést nyerhetünk.

Farkas Júlia
építőművész

Szeretem, ahogyan az irodában uralkodó műhelyhangulat, a csapatra jellemző kísérletező kedv és elhivatottság különlegessé teszi a légkört nap, mint nap.

Chromicsek Adrienn
okl. építészmérnök

Az iroda olyan, mint egy kis olvasztótégely, sokszínű, befogadó csapattal és érdekes, változatos feladatokkal. Boldog vagyok, hogy ennek én is részese lehetek.

Fekete Csilla
okl. építészmérnök
.

Korábbi munkatársaink

Urbánszki Tímea
építész,
gyakornok

Koncsek Krisztina
okl. építészmérnök
.

Radnóczi Kinga
okl. építészmérnök
.

Agyagási Iulia
okl. építészmérnök
.